ALLI PAASIKIVEN SÄÄTIÖN VUODEN 2016 VARSINAISET APURAHAT Alli Paasikiven Säätiö sai vuoden 2016 varsinaisten apurahojen haussa ennätysmäärän eli 349 hakemusta, joista säätiön hallitus päätti kokouksessaan 25. huhtikuuta myöntää apurahan 28 kohteeseen. Hallitus korosti valinnoissa haun painopisteitä eli lasten, nuorten ja perheiden eriarvoisuuden vähentämistä sekä ihmisten erilaisuutta ja perheiden monimuotoisuutta osana suomalaista yhteiskuntaa. - Hakemuksissa näkyi runsas kiinnostus tutkia monikulttuurisuutta ja maahanmuuttoa liittyviä kysymyksiä sekä kehittää ratkaisuja havaittuihin ongelmiaa. Ilahduttavaa on, että maahanmuuttajien omat järjestöt ovat myös aktivoituneet ja kehittäneet kiinnostavia hankkeita, toteaa säätiön hallituksen varapuheenjohtaja Pirkko Lahti. Lahti korostaa lisäksi, että Alli Paasikiven Säätiö jatkaa panostusta lastensuojelun tutkimukseen. Säätiö myönsi varsinaisia apurahoja yhteensä 387 400 euroa. Rahoitus myönnettiin seuraaviin hankkeisiin:

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa
Apurahat 2019 Hae apurahaa Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alli Paasikiven säätiö
Erottajankatu 9 A
00130 HELSINKI

Y-tunnus: 05924149
Puh: +35896980750

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alli Paasikiven säätiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.