Kulttuuriapurahat 2013

Alli Paasikiven Säätiö myönsi 6. maaliskuuta 2013 ensimmäistä kertaa apurahoja pieniin ja innovatiivisiin toiminnallisiin kulttuurihankkeisiin. Hakemuksia saapui yhteensä 149, joukossa suuriakin hakemuksia, jotka eivät tähän hakuun soveltuneet.

Jakoperusteissa painotettiin edellä kerrottujen periaatteiden lisäksi tuoreutta, selkeää tavoitteellisuutta ja vaikuttavuutta. Lisäksi apurahoilla tavoitellaan eri ikäryhmiä, eri etnisiä taustoja, taiteen tuottamista ja kokemista kaikilla taiteen osa-alueilla sekä ennen kaikkea yhteisöllisesti toteutettavia hankkeita ja tapahtumia.

- Hakemusten mittava määrä osoitti haun tarpeellisuuden ja myös ilon tukea monenlaisia valtakunnan eri puolilla tapahtuvia hankkeita, Alli Paasikiven Säätiön hallituksen jäsen Pirkko Lahti kertoo.

Päätökset tutkimus- ja kehittämishankkeiden tukemisesta tehdään huhtikuun aikana. Nyt tukea myönnettiin seuraaville kulttuurihankkeille:

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pfd)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)Katso kuinka apuraha käytettiin (pdf)

Apurahat 2019Hae apurahaaOta yhteyttä

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alli Paasikiven säätiö
Erottajankatu 9 A
00130 HELSINKI

Y-tunnus: 05924149
Puh: +35896980750

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alli Paasikiven säätiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.