ALLI PAASIKIVEN SÄÄTIÖN KULTTUURIAPURAHAT 2016 

Alli Paasikiven Säätiön myönsi maaliskuun 10. päivänä 2016 neljännen kerran pienimuotoisia kulttuuriapurahoja hakuvuonna toteutettaviin hankkeisiin. Hakemuksia saapui 221, enemmän kuin kertaakaan aikaisemmin. 

- Hakemukset edustivat mitä erilaisempia taiteen aloja. Hakemusten kirjo on riemukas esimerkki maassa toteuttavista pienemmistä ja suuremmista kulttuuritapahtumista. Mittavien tapahtumien yhteyteen voidaan myöntämämme apurahan avulla toteuttaa erillistapahtuma lapsille tai vanhuksille . Apurahan turvin toteutetaan myös monia itsenäisiä ja tuoreita ideoita, toteaa säätiön varapuheenjohtaja Pirkko Lahti.

Apuraha myönnettiin yhteensä 20 hankkeelle. Säätiö painotti myöntöpäätöksessään apurahojen maantieteellistä kattavuutta, eri taiteen muotoja sekä erikielisiä tapahtumia. Rahoitettavien hankkeiden joukossa on muun muassa  katutaide-esityksiä, näytelmiä ja konsertteja. Myönnettyjen apurahojen yhteissumma on 51 050 euroa. 

- Rahoittamissamme hankkeissa on lapsille, pakolaisille, vammaisille, nuorille ja vanhuksille sekä suurelle yleisölle suunnattuja tapahtumia, Pirkko Lahti kertoo.

Apuraha myönnettiin seuraaviin kohteisiin: 

Alli Paasikiven Säätiö työskentelee perheen sosiaalisen turvallisuuden lisäämiseksi yhteiskunnassa. Säätiö jakaa myöhemmin keväällä apurahoja tutkimus- ja kehitystyötä sekä kansalaistoimintaa varten.

Lisätiedot heikki.hiilamo@saunalahti.fi tai puhelimitse 0403587203 (Heikki Hiilamo). 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
Apurahat 2019 Hae apurahaa Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alli Paasikiven säätiö
Erottajankatu 9 A
00130 HELSINKI

Y-tunnus: 05924149
Puh: +35896980750

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alli Paasikiven säätiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.