Säätiö täytti 60 vuotta

Juhlien 60-vuotista toimintaansa, Alli Paasikiven Säätiön jakoi 4. joulukuuta 2012 Helsingissä järjestetyssä vaikuttajaseminaarissa kaksi 10 000 euron tunnustuspalkintoa.

Tunnustuspalkinnot myönnettiin filosofian tohtori Anne Alitolppa-Niitamolle Tampereen yliopiston teatterityön keskuksen Vaikuttava sirkus -hankkeelle. Anne Alitolppa-Niitamo palkittiin Suomeen muuttaneiden perheiden ja erityisesti nuorten hyvinvointia edistävästä menestyksellisestä toiminnasta.

Vaikuttava sirkus -hanke palkittiin uudentyyppisestä innovatiivisestä tavasta valtakunnallisesti opettaa sosiaalisen sirkuksen taitoja sekä edistää erilaisten perheiden ja yhteisöjen hyvinvointia.

Tunnustuspalkinnon jakoivat Alli Paasikiven Säätiön puheenjohtaja Jouko Hulkko ja vapapuheenjohtaja Marjatta Väänänen.

Säätiön puheenjohtaja Jouko Hulkko luovuttaa tunnustuspalkinnon Anne Alitolppa-Niitamolle.

Säätiön tunnustuspalkinnot jaettiin Anne Alitolppa-Niitamolle ja Tampereen yliopiston tutkivan teatterityön keskuksen Vaikuttava sirkus -hankkeelle. Palkinnon ottivat vastaan projektipäälliköt Piia Karkkola (vas) ja Sofia-Charlotta Kakko.

Alli Paasikiven Säätiön juhlaseminaarissa tunnustuspalkintojen saajat sekä puheenjohtaja Jouko Hulkko, varapuheenjohtaja Marjatta Väänänen ja asiamies Heikki Hiilamo.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa
Apurahat 2019 Hae apurahaa Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alli Paasikiven säätiö
Erottajankatu 9 A
00130 HELSINKI

Y-tunnus: 05924149
Puh: +35896980750

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alli Paasikiven säätiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.